Βραβεία

Μοναδικά δώρα σε περιμένουν, αν εσύ και η παρέα σου βρεθείς ανάμεσα στις ομάδες που θα καταφέρουν να διακριθούν!

Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά. Το πρόγραμμα υλοποιείται σε δύο εκπαιδευτικούς κύκλους κατά τη διάρκεια των οποίων οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ψηφιακά μαθήματα σε διάφορες θεματικές STEM και στη συνέχεια να διαγωνιστούν σχηματίζοντας τετραμελείς ομάδες που θα εργαστούν για να αναπτύξουν καινοτόμες κατασκευές και να δώσουν λύση σε ένα τοπικό πρόβλημα της επιλογής τους. Στο τέλος κάθε κύκλου, οι ομάδες καταθέτουν τις κατασκευές τους, παρουσιάζουν το πρόβλημα που αποφάσισαν να επιλύσουν και διεκδικούν συναρπαστικά δώρα.

 

Δες τι θα κερδίσουν οι νικήτριες ομάδες!

Αν εσύ και η παρέα σου είστε ανάμεσα στις ομάδες που θα καταφέρουν να διακριθούν,
θα έχεις την ευκαιρία να ανακαλύψεις ακόμα περισσότερα για τις νέες τεχνολογίες.
first_place.svg
second_place.svg
third_place.svg

Γνώρισε καλύτερα τα δώρα!

 
Πακέτο online μαθημάτων STEAM από το Digital Media Academy: Οι μαθητές και ο καθηγητής κερδίζουν από ένα ολοκληρωμένο πακέτο online μαθημάτων STEAM από το Digital Media Academy αποτελούμενο από 10 θεματικές ενότητες, όπως computational thinking, data analysis, app & game designing. Θα έχουν τη δυνατότητα να το παρακολουθήσουν στο δικό τους χρόνο μέσα σε διάστημα 12 μηνών.
Συμμετοχή στο Summer Camp της Ελληνογερμανικής Αγωγής: μέσα από ένα πενθήμερο πρόγραμμα, βασισμένο στη μεθοδολογία της ανακαλυπτικής μάθησης και σχεδιασμένο πάνω στη δράση του Λεονάρντο Ντα Βίντσι, οι μαθητές θα εξελίξουν τις γνώσεις τους, θα συνεργαστούν για την επίλυση προβλημάτων και θα καλλιεργήσουν την κριτική τους σκέψη.