Βραβεία

Μοναδικά δώρα σε περιμένουν, αν εσύ και η παρέα σου βρεθείς ανάμεσα στις ομάδες που θα καταφέρουν να διακριθούν!

Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά. Το πρόγραμμα υλοποιείται σε δύο εκπαιδευτικούς κύκλους κατά τη διάρκεια των οποίων οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ψηφιακά μαθήματα σε διάφορες θεματικές STEM και στη συνέχεια να διαγωνιστούν σχηματίζοντας τετραμελείς ομάδες που θα εργαστούν για να αναπτύξουν καινοτόμες κατασκευές και να δώσουν λύση σε ένα τοπικό πρόβλημα της επιλογής τους. Στο τέλος κάθε κύκλου, οι ομάδες καταθέτουν τις κατασκευές τους, παρουσιάζουν το πρόβλημα που αποφάσισαν να επιλύσουν και διεκδικούν συναρπαστικά δώρα.

Κάθε εκπαιδευτικός κύκλος – ο πρώτος ξεκινά τον Σεπτέμβριο και ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο, ενώ ο δεύτερος ξεκινά τον Φεβρουάριο και ολοκληρώνεται τον Μάιο - , κλείνει με την ανάδειξη τριών νικητήριων ομάδων που διεκδικούν συναρπαστικά δώρα ως επιβράβευση της συλλογικής τους δουλειάς, της δημιουργικότητας και της ευρηματικότητας που αυτές επιστράτευσαν!

1η Νικήτρια Ομάδα

Η πρώτη ομάδα κερδίζει ένα ταξίδι στη Silicon Valley σε συνεργασία με το Singularity University. Εκεί, οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί που θα τους συνοδέψουν θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά καθηγητές του Singularity University, καθώς και εκπροσώπους κορυφαίων διεθνώς εταιριών, σε μια συναρπαστική ξενάγηση που θα τους φέρει σε επαφή με τις τελευταίες εξελίξεις από το χώρο της τεχνολογίας και των επιστημών.

2η Νικήτρια Ομάδα

Κάθε μέλος της δεύτερης ομάδας θα κερδίσει ένα Τablet Huawei Mediapad T3 10” Wi-Fiγια περισσότερες ώρες εκπαίδευσης και εξερεύνησης στον συναρπαστικό κόσμο του STEM.

3η Νικήτρια Ομάδα

Τα μέλη της τρίτης ομάδας που θα διακριθεί θα κερδίσουν από ένα wearable Samsung Galaxy Fit για μια συναρπαστική καθημερινή ψηφιακή εμπειρία.

Έτσι, κάθε χρόνο δύο ομάδες μαθητών και καθηγητών θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στη Silicon Valley των Η.Π.Α, ενώ άλλες τέσσερις ομάδες θα έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν κορυφαία gadgets και δώρα τεχνολογίας.

Τι περιμένεις λοιπόν; Μάζεψε την παρέα σου, μίλα στον καθηγητή σου και ξεκινήστε!